Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 16634-2:2016

Food products — Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content — Part 2: Cereals, pulses and milled cereal products
20. 5. 2016.

Опште информације

90.92     24. 10. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.050     67.060  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 16634-2:2016 specifies a method for the determination of the total nitrogen content and the calculation of the crude protein content of cereals, pulses and milled cereal products.
This method, like the Kjeldahl method (see References [1] and [6]), does not distinguish between protein nitrogen and non-protein nitrogen. For the calculation of the protein content, various conversion factors are used (see 3.2).

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO/TS 16634-2:2009

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 16634-2:2016
90.92 Odluka o izmeni ili reviziji standarda
24. 10. 2023.

REVIDIRAN OD

PROJEKAT
ISO/DIS 16634-2

Nacionalna preuzimanja

Prehrambeni proizvodi – Određivanje sadržaja ukupnog azota sagorevanjem u skladu sa Dumasovim principom i izračunavanje sadržaja sirovih proteina – Deo 2: Žita, mahunjače i mleveni proizvodi od žita

60.60   Standard objavljen

E034-4 Saznaj više