Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 11870:2014

Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje sadržaja masti — Opšte uputstvo za primenu butirometrijskih metoda

Milk and milk products — Determination of fat content — General guidance on the use of butyrometric methods
30. 4. 2014.
30. 4. 2014.

Опште информације

90.93     3. 5. 2016.

90.20    15. 4. 2021.

ISS

E034-5

Međunarodni standard

67.100.01  

srpski  

Planirana metoda preuzimanja standarda preštampavanjem zamenjena metodom prevođenja.

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

U standardu ISO 11870|IDF 152:2009 dato je uputstvo za:
— postojeće standardizovane metode (referentne i butiro¬metrijske) za određivanje sadržaja masti u različitim proizvo¬dima od mleka;
— osnovne principe svake acido-butirometrijske analize i glavne radne zahteve;
— postupak validacije butirometrijske metode u odnosu na relevantnu referentnu metodu.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS ISO 11870:2009

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 11870:2014
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
3. 5. 2016.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 11870:2009

Identičan sa IDF 152:2009