Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 2291:1997

KAKAO-ZRNO - ODREĐIVANJE SADRŽAJA VLAGE - (RUTINSKA METODA) - (IDENTIČAN SA ISO 2291:1980)

Cocoa beans — Determination of moisture content (Routine method)
16. 12. 1997.
16. 12. 1997.
95.99   Povučen   27. 3. 2019.

Опште информације

95.99     27. 3. 2019.

ISS

E034-7,8,15,18

Međunarodni standard

67.140.30  

srpski  

Termini

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

OVIM STANDARDOM SE UTVRĐUJE RUTINSKA METODA ZA ODREĐIVANJE SADRŽAJA VLAGE U KAKAO-ZRNU.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS E.B8.023:1976

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO 2291:1997
95.99 Povučen
27. 3. 2019.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS ISO 2451:2019

Povezani projekti

Identičan sa ISO 2291:1980

Nacionalni propisi i standardi

Pravilnik o kvalitetu i drugim zahtevima za kakao proizvode, čokoladne proizvode, proizvode slične čokoladnim i krem proizvode

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE