Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN 1138:2005

Sokovi od voća i povrća - Enzimsko određivanje sadržaja L-jabučne kiseline (L-malata) - NADH spektrometrijska metoda

Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of L-malic acid (L-malate) content - NADH spectrometric method
23. 8. 2005.
23. 8. 2005.

Опште информације

90.93     31. 12. 1999.

ISS

E034-3

Evropski standard

67.160.20  

srpski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Standardom se utvrđuje metoda enzimskog određivanja ukupnog sadržaja L-jabučne kiseline, prisutne u obliku slobodne kiseline ili njenih soli, u sokovima od voća ili povrća i srodnim proizvodima.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN 1138:2005
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
31. 12. 1999.

Povezani projekti

Identičan sa EN 1138:1994

Propisi

"Сл. гласник РС" , бр. 103/2018 Sl. glasnik 103/2018
PRAVILNIK o voćnim sokovima i određenim srodnim proizvodima namenjenim za ljudsku upotrebu

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE