Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN 1138:2005

Sokovi od voća i povrća - Enzimsko određivanje sadržaja L-jabučne kiseline (L-malata) - NADH spektrometrijska metoda

Povezani projekti

Identičan sa EN 1138:1994

Опште информације

60.60    

1 ED

ISS

E034-3

E034-3

ISS

ISS

67.160.20  

srpski  

Životni ciklus

 
1. Preliminarno
 
2. Predlog
 
3. Priprema
 
4. Komisija
 
5. Upit
 
6. Odobreno
 

7. Objavljen

60.60 Standard objavljen
 
8. Preispitivanje
 
9. Повлачење

Apstrakt

Standardom se utvrđuje metoda enzimskog određivanja ukupnog sadržaja L-jabučne kiseline, prisutne u obliku slobodne kiseline ili njenih soli, u sokovima od voća ili povrća i srodnim proizvodima.

ISS :: Povezane publikacije

Sokovi od voća i povrća - Enzimsko određivanje sadržaja L-jabučne kiseline (L-malata) - NADH spektrometrijska metoda

E034-3 Saznaj više

Pregled

Samo pojedini delovi projekta su javno dostupni. Da biste videli ceo sadržaj, morate postati član komisije za staнdarde. Ako ste već član, molimo Vas da se ulogujete na svoj nalog pritiskom na "Prijavite se"

Prijavite se