Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 3728:2008

Krem sladoled i mlečni sladoled - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

Ice-cream and milk ice — Determination of total solids content (Reference method)
27. 2. 2008.
27. 2. 2008.

Опште информације

90.93     22. 10. 2024.

90.20    15. 10. 2029.

ISS

E034-5

Međunarodni standard

67.100.40  

srpski  

Termini

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje ukupnog sadržaja suve materije u krem sladoledu i mlečnom sladoledu i sličnim proizvodima.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 3728:2008
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
22. 10. 2024.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 3728:2004