Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 6887-2:2008

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Pripremanje uzoraka za ispitivanje, početne suspenzije i decimalnih razblaženja za mikrobiološko ispitivanje - Deo 2: Specifična pravila za pripremanje mesa i proizvoda od mesa

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products (ISO 6887-2:2003)
23. 4. 2008.
23. 4. 2008.
95.99   Povučen   31. 8. 2017.

Опште информације

95.99     31. 8. 2017.

ISS

E034-9

Evropski standard

07.100.30  

srpski  

Termini

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim delom SRPS EN ISO 6887 utvrđuju se pravila za pripremanje uzoraka mesa i proizvoda od mesa i njihovih suspenzija za mikrobiološko ispitivanje kada uzorci zahtevaju drugačije pripremanje od metode opisane u SRPS EN ISO 6887-1. U njemu su opisane samo metode pripremanja koje su primenljive na nekoliko mikroorganizama istovremeno. On isključuje pripremanja koja se primenjuju samo za otkrivanje i/ili određivanje broja jednog mikroorganizma za koji je metoda pripremanja opisana u međunarodnom standardu relevantnom za taj mikroorganiza

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 6887-2:2008
95.99 Povučen
31. 8. 2017.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 6887-2:2017

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 6887-2:2003

Identičan sa ISO 6887-2:2003