Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 6540:2012

Kukuruz - Određivanje sadržaja vlage (u mlevenim i celim zrnima)

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 6540:2010

Identičan sa ISO 6540:1980

Опште информације

60.60     30.01.2012.

ISS

E034-4

E034-4

ISS

ISS

67.060  

engleski  

Životni ciklus

 
1. Preliminarno
 
2. Predlog
 
3. Priprema
 
4. Komisija
 
5. Upit
 
6. Odobreno
 

7. Objavljen

60.60 Standard objavljen
 
8. Preispitivanje
 
9. Повлачење

Apstrakt

U prvom delu ovog standarda utvrđuje se referentna metoda. Metoda se sastoji u mlevenju uzorka, ako je neophodno, nakon prethodnog kondicioniranja, ako se zahteva, zatim sušenja dela uzorka za ispitivanje na temperaturi između 130 ºC i 133 ºC pod uslovima koji omogućavaju da se dobije rezultat koji je u saglasnosti sa onim koji je dobijen nezavisnom meodom (propisanom u prilogu). U drugom delu ovog standarda utvrđuje se rutinska metoda za cela zrna. Ona se sastoji u sušenje celih zrna tokom 38 h na temperaturi između 130 ºC i 133 ºC.

ISS :: Povezane publikacije

Kukuruz - Određivanje sadržaja vlage (u mlevenim i celim zrnima)

E034-4 Saznaj više

Pregled

Samo pojedini delovi projekta su javno dostupni. Da biste videli ceo sadržaj, morate postati član komisije za staнdarde. Ako ste već član, molimo Vas da se ulogujete na svoj nalog pritiskom na "Prijavite se"

Prijavite se