Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 5543:2015

Kazeini i kazeinati — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (referentna metoda)

Caseins and caseinates — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)
28. 7. 2015.
95.99   Povučen   30. 11. 2023.

Опште информације

95.99     30. 11. 2023.

ISS

E034-5

Međunarodni standard

67.100.99  

engleski  

plan 2015

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Standardom ISO 5543|IDF 127:2004 utvruđuje se referentna metoda za određivanje sadržaja masti u svim vrstama kazeina i kazeinata.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO 5543:2015
95.99 Povučen
30. 11. 2023.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 23319:2022

Povezani projekti

Identičan sa ISO 5543:2004

Identičan sa IDF 127:2004