Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 13559:2020

Maslac, fermentisani proizvodi od mleka i sveži sir - Određivanje broja mikroorganizama kontaminenata – Tehnika brojanja kolonija na 30 ºC

Butter, fermented milks and fresh cheese — Enumeration of contaminating microorganisms — Colony-count technique at 30 degrees C
22. 6. 2020.

Опште информације

90.93     12. 6. 2025.

90.20    15. 4. 2030.

ISS

E034-5

Međunarodni standard

07.100.30  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se metoda za određivanje broja mikroorganizama kontaminenata pomoću tehnike brojanja kolonija na 30 ºC. Metoda se primenjuje na maslac, fermentisane proizvode od mleka i sveži sir.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 13559:2020
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
12. 6. 2025.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 13559:2002

Identičan sa IDF 153:2002