Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 5765-1:2002

Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese — Determination of lactose content — Part 1: Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose
26. 9. 2002.

Опште информације

90.60     3. 12. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.30     67.100.40     67.100.10  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 5765-1|IDF 79-1:2002 specifies an enzymatic method for the determination of the lactose content of all types of dried milk, of ice-mixes in dry form in the presence of other carbohydrates and reducing substances, and of processed cheese.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 5765-1:2002
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
3. 12. 2025.

Nacionalna preuzimanja

Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 1: Enzimska metoda korišćenjem glukoznog dela laktoze

90.60   Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-5 Saznaj više