Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 7540:2020

Spices and condiments — Ground sweet and hot paprika (Capsicum annuum L. and Capsicum frutescens L.) — Specifications
23. 7. 2020.

Опште информације

90.20     15. 7. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Međunarodni standard

67.220.10  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

This document specifies requirements for ground sweet and hot paprika (Capsicum annuum L. and Capsicum frutescens L.).
Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A. A list of terms used in different countries for paprika is given in Annex B.
This document does not apply to ground chillies and other species of capsicums.
NOTE Specifications for ground chillies and capsicums are given in ISO 972.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 7540:2006

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 7540:2020
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
15. 7. 2025.

Nacionalna preuzimanja

Začini i začinske mešavine - Mlevena slatka i ljuta paprika (Capsicum annuum L. i Capsicum frutescens L.) - Specifikacije

60.60   Standard objavljen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Pregled

Da biste videli ceo sadržaj, morate se registrovati ili prijaviti pomoću korisničkog imena koje već imate.

Prijavite se