Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Pravilnik o kvalitetu usitnjenog mesa, poluproizvoda od mesa i proizvoda od mesa

Nacionalni zakon

Saznajte više  

Srpski standardi u vezi sa propisom

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja azota (referentna metoda) (identičan sa ISO 937:1978)

90.92   Odluka o izmeni ili reviziji standarda

E034-6 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja vlage (Referentna metoda) - (Identičan sa ISO 1442:1997)

90.92   Odluka o izmeni ili reviziji standarda

E034-6 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja slobodne masti - (Identičan sa ISO 1444:1996)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja ukupnog fosfor

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja nitrita (Referentna metoda) - (Identičan sa ISO 2918:1975)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja nitrata (Referentna metoda) - (Identičan sa ISO 3091:1975)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja hidroksiprolina

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa - Merenje pH - Referentna metoda

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje sadržaja vlage i isparljivih materija

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje kiselinskog broja i kiselosti

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje sadržaja nerastvorljivih nečistoća

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Određivanje peroksidnog broja — Jodometrijsko (vizuelno) određivanje završne tačke

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Limenke za konzervisanje hrane - Metode proveravanja kvaliteta formiranih spojeva i zaptivenosti limenki

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

Z261-5 Saznaj više