Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.
Mleko i proizvodi od mleka - Određivanje minimalne inhibitorne koncentracije (MIC) antibiotika primenjivih na bifidobakterije i bakterije mlečne kiseline osim enterokoka (LAB)
90.92 Odluka o izmeni ili reviziji standarda
Mleko i proizvodi od mleka - Metoda određivanja broja Pseudomonas spp.
90.92 Odluka o izmeni ili reviziji standarda
Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje sadržaja cinka — Metoda plamene atomske apsorpcione spektrometrije
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Mleko u prahu — Ocenjivanje intenziteta termičke obrade — Metoda tečne hromatografije visoke performanse
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Mleko — Određivanje ukupne koagulacione aktivnosti goveđeg sirila u mleku
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje aktivnosti alkalne fosfataze – Deo 1: Fluorimetrijska metoda za mleko i mlečne napitke
60.60 Standard objavljen
Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje aktivnosti alkalne fosfataze – Deo 2: Fluorimetrijska metoda za sir
60.60 Standard objavljen
Fermentisana mleka — Određivanje titracione kiselosti — Potenciometrijska metoda
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje sadržaja masti — Opšte uputstvo za primenu butirometrijskih metoda
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Obrano mleko u prahu — Određivanje sadržaja vitamina A — Deo 1: Kolorimetrijska metoda
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Obrano mleko u prahu — Određivanje sadržaja vitamina A — Deo 2: Metoda tečne hromatografije visoke performanse
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Mleko — Određivanje sadržaja kalcijuma — Volumetrijska metoda
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Mleko – Određivanje sadržaja kalcijuma – Volumetrijska metoda
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Topljeni sir i proizvodi od topljenog sira — Izračunavanje sadržaja dodatih sredstava za emulgovanje na bazi citrata i regulatora kiselosti/pH-vrednosti izraženih kao limunska kiselina
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Mleko — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
60.60 Standard objavljen
Laktoza — Određivanje sadržaja vode — Metoda po Karlu Fišeru
60.60 Standard objavljen
Mleko – Određivanje broja somatskih ćelija – Deo 1: Mikroskopska metoda (referentna metoda)
60.60 Standard objavljen
Mleko — Određivanje broja somatskih ćelija — Deo 1: Mikroskopska metoda (Referentna metoda)
60.60 Standard objavljen