Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.
Prehrambeni proizvodi – Detekcija ozračenih prehrambenih proizvoda koji sadrže kristalni šećer primenom metode ESR spektroskopije
60.60 Standard objavljen
Prehrambeni proizvodi – Određivanje elemenata u tragovima – Deo 2: Određivanje ukupne žive atomskom fluorescentnom spektrometrijom (AFS) –tehnikom hladnih para posle razaranja pod pritiskom
60.60 Standard objavljen
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Clostridium spp. - Deo 1: Određivanje broja sulfitoredukujućih Clostridium spp. tehnikom brojanja kolonija
60.60 Standard objavljen
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Clostridium spp. - Deo 2: Određivanje broja Clostridium perfringens tehnikom brojanja kolonija
60.60 Standard objavljen
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Clostridium spp. – Deo 3: Otkrivanje Clostridium perfringens
60.60 Standard objavljen
Prehrambeni proizvodi – Određivanje T-2 toksina i HT-2 toksina u žitima i proizvodima od žita za odojčad i malu decu primenom HPLC-MS/MS posle prečišćavanja pomoću SPE
60.60 Standard objavljen
Analiza molekularnih biomarkera – DNK bar-kodiranje riba i proizvoda od ribe korišćenjem određenih segmenata gena mitohondrijskog citohroma b i mitohondrijskog citohroma c oksidaze I
60.60 Standard objavljen
Prehrambeni proizvodi – Određivanje citrinina u prehrambenim proizvodima pomoću HPLC-MS/MS
60.60 Standard objavljen
Prehrambeni proizvodi – Određivanje ostataka pesticida pomoću GC- i LC-MS/MS (SweEt) nakon ekstrakcije sa etil-acetatom
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
Prehrambeni proizvodi – Detekcija ozračenih prehrambenih proizvoda koji sadrže celulozu primenom metode ESR spektroskopije
60.60 Standard objavljen
Autentičnost hrane – DNK bar-kodiranje školjkaša i proizvoda dobijenih od školjkaša korišćenjem definisanog segmenta mitohondrijalnog gena 16S rRNK
60.60 Standard objavljen
Autentičnost hrane – DNK bar-kodiranje mesa dobijenih od sisara i živine korišćenjem definisanih segmenata mitohondrijalnog gena citohroma b i citohroma c oksidaze I
60.60 Standard objavljen
Mikrobiologija lanca hrane – Metode otkrivanja larvi Anisakidae L3 u ribi i proizvodima od ribe -- Deo 1: UV metoda sa presovanjem
60.60 Standard objavljen
Mikrobiologija lanca hrane – Metode otkrivanja larvi Anisakidae L3 u ribi i proizvodima od ribe – Deo 2: Metoda veštačke digestije
60.60 Standard objavljen